ANTIAGE TRETMAN LICA
rade se isključivo sa ELLA BACHE preparatima


Eliksir mladosti Ella Bache Caviar Professional Treatment

Specijalno dizajniran anti-age tretman za podmlađivanje kože lica i popravljanje njene strukture.
Aktivni satojci: Kavijar-prirodni dragulj sadrži masne kiseline, amino kiseline, mineralne soli, vitamine grupe B, Zn, Fe,Mg,Ca.
Ovi oligoelementi neophodni su za održavanje funkcije i vitalnosti kože.
Daje koži novu energiju, povećava stepen hidratacije i efikasno se bori protiv znakova starenja stimulišući procese podmlađivanja i regeneracije kože.
Koža lica je osvežena a struktura ojačana.Spirulina tretman lica

Prvi premijum tretman lica koji se bavi eliminacijom znakova starenja kroz Spirulinu.Ovim tretmanom se vidno smanjuju dubina finih linija podizanjem i jačanjem kože.
Super snaga SpiruLine potiče od alge Spiruline koja u kožu isporučuje vitamine,minerale,aminokiseline i hlorofil kako i pomogla u obnovi hidratacije uz minimaziranje bora, podizanje tonusa i regeneracije kože.
AKTIVNI SASTOJCI: Esencijalni Nutrijenti Spiruline ,Ca,Mg,hijaluronska kiselina,Tripeptidi proteina kože + Polifenoli C-Age.
Celokupan moćan sastav omogućava koži obnavljanje uključujući aktivatore koji su odgovorni za oporavak oštećenom DNK usled štetnog uticaja UV zraka kao i stimulaciju stvaraja fibrolasta i jačanje kolagena i elastina.Proretinol tretman

Dvostruki proretinol normalizuje cikluse ćelijske deobe i procese keratinizacije i pomaže kozi u borbi protiv starenja.Tretman predstavlja pravi eliksir mladosti za kožu: ojačava,osvežava,zateže kožu i ublažava bore. Preporučuje se osobama sa izraženim borama,neravnom kožom ili flekama.

Lifting Anti-Age tretman

Obilujući aktivnim supstancama kao što su biopeptidi i protein biljnog porekla,ovaj tretman dvostrukom akcijom deluje na kožu.Akcija dermo-relaksacije,Botox efekat,dekontrahuje mišiće lica i akcija restruktuacije koja stimuliše procese regeneracije tkiva.Njegovom redovnom primenom mimične bore nestaju a koža je vidno zategnuta,bolje strukture,tonusa i sjaja.


responsive-imageresponsive-image

responsive-image


responsive-image