BIOLOŠKI TRETMANI
rade se isključivo sa ELLA BACHE preparatima


Tomato tretman lica

Organski tretman lica namenjen za detoksifikaciju i osveženje.
Aktive supstance efikasno stimulišu i obnavljaju oštećene ćelije i jačajući odbrambeni sistem kože. Namenjena je svim tipovima kože za brzu revitalizaciju. U kombinaciji sa taninom sužava pore,povećava čvrstinu kože ostavljajući je blistavom ,glatkom i mekom.
Aktivni sastojci: Algin, Kalcijum sulfat Hidrat,pirinčani prah,Magnezijum oksid,Disodijum fosfat,diatomejska zemlja(sediment silikatnih algi).
Koža lica je osvežena,pročišćenija,blistava i sjajna.
Kiseonik tretman

Inkapsulirani kiseonik omogućava oksigenaciju tkiva,eliminiše toksine i oživljava ćelije.Tretman za oksigenaciju obskrbljuje kožu neohodnim supstancama koje štite epiderm od slobodnih radikala i regenerišu ostećeno tkivo.Tretman se preporučuje svakom klijentu za osveženje,kod pojačanog crvenila,kao anti–age tretman.


Multivitaminski tretman

Tretman sa visokom koncetracijom inkapsuliranih vitamina koji se oslobadjaju na koži u momentu aplikacije.Pored toga što podiže dinamiku kože i reguliše nutritivnu ravnotežu,stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i štiti kožu od slobodnih radikala. Tretman multivitaminima se preporučuje zimi u vreme kad su vitaminski deficit najizraženiji.

Hidratacioni tretman

Tretman za stimulaciju prirodnog procesa hidratacije,dubinsko fiksiranje i retenziju vlage.Ovaj tretman takodje uspostavlja prirodni mehanizam zaštite ćelijskih membrana i sprečava deficit vlage izazvan klimatskim varijacijama.Koža posle tretmana je vidljivo osvežena.

responsive-image


responsive-image


responsive-image


responsive-image