DERMOROLER ili MIKRONEEDLING


Novi koncept

Za prirodno stvaranje kolagena u samoj koži.Istraživanja pokazuju da u većini slučajeva samo 0.3% aktivnih materija nanesenih na površinu kože uspe da prodre kroz zaštitini površinski sloj kože (stratum corneum).
Posle dugotrajnog istrživanja stvoren je Roller,sistem čije korišćenje omogućava značajno veću prolaznost aktivnih materija u dermis i epidermis. Podjednako značajno,tretman rolerom stvara preko 500.000 mikro uboda/kanala koji stimulišu prirodno stvaranje novog kolage mnogo bolje od drugih metoda npr.tretmana IPL ili frakcionog lasera. Cilj je da se iglicama izazovu površinska oštećenja (mikrotraume) kože koje aktiviraju proces samozalečenja i regeneracije u ćelijama kože.Ćelije ubrzavaju proizvodnju fibroblasta,koji se pretvara u kolagen i elastična vlakna. Ovim tretmanom se postžu dvojaki rezultati,obnavljenje površinskog sloja kože i dubinsko ubacivanje koktela sa aktivnim supstancama.

Microneedling metodom se postižu sledeći efekti:
- podmlađivanje kože uz uklanjanje površinskih nepravilnosti
-smanjivanje bora oko očiju i na nausnicama
-smanjivanje izraženih pora
- površinske hiperpigmentacije tipa melazme
- smanjivanje ožiljaka svih vrsta osim keloida i hipertrofičnih ožiljaka (npr. ožiljci od akni,proširene pore,ožiljci nastali nakon opekotina,boginja,hirurških intervencija,povreda)
- strije - na stomaku,bokovima,butinama,zadnjici,na leđima,nadlakticama
- celulut - mogu se tretirati butine,bokovi,zadnjica, stomak,nadlaktice
- stomak - opuštena,smežurana koža
- rejuvenacija kože oštećene suncem
Ovo je NEINVAZIVNA metoda za negu kože koja je napravljena po poslednjim dostignućima nauke.

dermoroler

dermoroler