LIPOLIZA I MEZOTERAPIJA


Lipoliza

Lipolizom se uspešno rešava skidanje manjih naslaga sa stomaka,ledja,kukova i ruku.Prvo se rešava problem krvotoka koji je doveo do stvaranja celulita,zatim liopliza zarobljenih masti razlaganjem enzimskih supstanci koje drže masne ćelije celulita.

Mezoterapija

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivni supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Već duže od 50 godina koristi se u medicini za terapiju bola, sportskih povreda, degenerativnih oboljenja, a poslednjih godina sve više nalazi primenu u estetskoj medicini. Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja, kao sto su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, a veoma je uspešna i u tretmanu lokalnih masnih naslaga i celulita.

responsive-image

MEZOTERAPIJA LICA (IGLOM)


Mesaglow

je namenjen za regeneraciju kože lica i vrata kao i za anti-aging prevenciju. Podrazumeva unošenje multivitamina, minerala, hijaluronske kiseline i drugih sastojaka koristeći mezoterapijsku mikroinekcionu tehniku za lice, vrat, dekolte i šake.
Mesoglow je lagana, nehiruška procedura koja zaista zaustavlja proces starenja ćelija kože, pomoću koje unosima anti-oxidante, vitamine, minerale i amino kiseline u derm u cilju ishrane, odbrane i regeneracije kože. Time podstiče produkciju kolagena i elastina i stimuliše metabolizam ćelija kože. Uz sve ovo postiže se:-prevencija pojave prvih bora,redukacija bora,intenzivna regeneracija dermisa,visoka hidratacija kože,anti-oksidativni protektivni efekti,održavanje biološkog kožnog balansa,intenzivna ishrana kože,sjaj kože

Mesolift

Mezolift je savremena metoda podmlađivanja kože lica, vrata, deholtea i šaka. Sastoji se u ubacivanju aktivnih sastojaka u sloj kože u koji ne mogu da prodru kozmetički preparati za negu. Ovim vidom mezoterapije lica se postiže poboljšanje tonusa i elastičnosti kože, omogućava njena hidratacija i zatezanje, čime se sprečava pojava novih bora i usporava proces starenja. Unošenjem neophodnih, vitamina, minerala, aminokiselina, koenzima, hijaluronske kiseline stimuliše se ćelijska aktivnost i međućelijska razmena, poboljšava mikrocirkulacija i lokalni metabolizam.

responsive-image