masaža

MASAŽA

Relax masaža-Relaks masaža je blaga,prijatna,manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije,postiže maksimalno opuštanje organizma.Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma.

Anticelulit masaža-Masaža je najbolji i najefikasniji način da se ukloni celulit.To jednostavno zbog činjenice da se pritiskom na delove zahvaćene celulitom on „razbija“ i masnoće se lako izbacuju iz organizma,a na najprirodniji način.Radi se u seriji min 10 puta.

Sportska masaža–najstariji oblik fizikalne terapije u cilju oslobađanja bola i održavanja ili poboljšanja funkcija lokomotornog aparata.

DEPILACIJA

Toplim voskom–Jedna od starijih metoda depilacije koja svojim izuzetno prijatnim sastavom neguje kožu dok sa minimum bola ukalanja neželjene malje.Period izrastanja novih malja znatno produžen. Prvenstveno namenjen osobama sa jakim maljama i za intimnu regiju.

Hladnim voskom–Najkvalitetnijim španskim voskom,namenjen osetljivim kožama i osobama sa proširenim kapilarima i venama.

ANTICELULIT PROGRAM

Anticelulit program–obuhvata ultra zvučno razbijanje celulita, ručnu masažu i termo pakovanje. Energija ultrazvučnog talasa, kod ultrazvučne kavitacije ima moć da selektivno razbija masne ćelije pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju neoštećeni. Anticelulit program obuhvata ultra zvučno razbijanje celulita, ručnu masažu i termo pakovanje.

Trajanje tretmana ukupno 60 min. Ponuda obuhvata 3 tretmana.

Energija ultrazvučnog talasa, ima moć da selektivno razbija masne ćelije pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju neoštećeni. Anticelulit masaža je prirodni način saniranja zapaljenja potkožnog vezivnog tkiva, intenzivnija kako bi se obezbedila što bolja prokrvljenost i uklonile masne naslage zarobljene između masnih ćelija .

DRAGE DAME PRIPREMITE SE ZA LETO NA VREME, NEKA VAŠE NOGE I GUZA BUDU LEPE, ZATEGNUTE I BEZ CELULITA !pedikir
pedikir
manikir
manikir

PEDIKIR

Medicinski pedikir-Rešava problem zadebljalih peta,žuljeva,kurjeg oka i uraslih noktiju.Pored toga obuhvata još i poliranje noktiju,sečenje zanoktica,lakiranje i relax masažu stopala.

Estetski pedikir-Obuhvata uklanjanje orožalih naslaga,piling,oblikovanjei lakiranje noktiju,tretman zanoktica i relax masažu stopala.

Spa pedikir–Predstavlja tretman za negu stopala,obuhvata piling,masažu stopala i lakiranje noktiju.

MANIKIR

Manikir–predstavlja profesionalnu negu šake i noktiju.

Izlivanje noktiju–predstavlja tehniku nadogradnje i ojačavanja nokta gelom.

Lakiranje gel lakom-Nema više ljuštenja laka za nokte ili slabih,krtih noktiju jer je ovo nova generacija HIBRID LacGEL za učvršćujući efekat na noktima.Do 14 dana bez ogrebotine,abrazije i ljuštenja ovo je pravi,trajan lak bez dugotrajnog sušenja! Visok sadržaj pigmenta LacGELa omogućava da lepo pokrije čak i u 1 sloju,daje fantastičnu sjajnu površinu.Savršeno prijanja,tako da LacGEL pomaže rast prirodnih noktiju,kako bi se sprečilo krzanje, pucanje i oštećivanje noktiju.LacGEL može da se ukloni ekstra brzo sa acetonom.Rezultat: jak nokat, trajno ulepšan nokat.

Sopolish- Ovaj revolucionarni sistem je prvi polu trajni lak za nokte koji nudi potpunu zaštitu noktiju i čuva prirodnu vitalnost nokta,dok nudi trajnost boje dve nedelje i podrazumeva jednostavno skidanje ljuštenem.