hialuroni fileri


hialuroni fileri

Profesionalna nega lica muškaraca


Savremeni muškarci kozmetičke tretmane i preparate za negu lica shvatili su kao potrebu da bi živeli i radili bolje kao i da se dopadnu drugima i sebi samima. I ako je deblji i grublji ,epiderm muškarca je svakodnevno izložen brijanju koje uništava hidro – lipidni film i sloj keratina . Kako fizički uticaj ima negativno dejsvo na kožu,tako ima i psihički kao što je stalni stres,koji i te kako može da utiče na izgled umorne i opuštene kože lica. U cilju zaštite i reparacije muške kože koriste se tretmani lica koji u potpunosti odgovaraju specifičnoj muškoj koži i pružaju mu svu potrebnu negu. Ekskluzivno za muškarce,tretman visokih performansi za reparaciju i protiv umora lica svojim sastojcima stimuliše kožu i daje joj energiju kako bi uklonila tenziju i znake umora obnavljajući njenu energiju oslabljenu svakodnevnim aktivnostima.

Postupak tretmana se izvodi u nekoliko koraka:

Prvi je 2 u 1 dubinska eksfolijacija inovativnim delovanjem enzima specijalnim pilingom,koji vrši detoksikaciju kože uklanjajuci višak sebuma i nečistoće iz kože,dok koncentrat aktivnih sastojaka stimuliše kožu i priprema za tretman.

Drugi je mikromasaža da bi se koža lica opustila od napetosti uklanjajući znakove umora,sitne bore i otoke.

Treći je peel-of tonizirajuća detox maska koja ima antioksidativno,revitalizirajuće i antistres dejstvo.Obogaćena mineralnim materijama,hidratnim elstrongentima i primesama zelenog čaja i lavande.Sadrži i vitamine A,B2,C i E koji revitalizuju kožu dajući joj zdrav izgled.Zeleni čaj deluje kao izuzetno jak antioksidant koji štiti kožu od slobodnih radikala i spoljašnjih uticaja.Lavanda deluje umirujuće i smanjuje napetost.

Četvrti korak je Vitality & Detox serum za lice koji pojačava dejstvo vitamina C i pomaže u regeneraciji.Ova ekstra količina čistog vitamina C pomaže koži da održi jak zaštitni sloj spreman da se odupre spoljašnjim uticajima.

Završni korak u tretmanu sastoji se u nanošenju rastvora za lice koji se veoma lako upija,omogućava da se tretman završi tako da koža ne sija a muškarci neće imati neprijatan osećaj zadržavanja preparata na površini kože.Njegov sastav je zasnovan na bazi kombinacije soka od breze ,oligo elemenata i vitamina C koji se postupno osobadja tokom celog dana.Koža ostaje čvrsta,hidrirana, blistava i puna energije dugo nakon nanošenja. Ovaj tretman je namenjen za muškarce koje žele da izgledaju dobro i da se tako osećaju.