TRETMAN SPECIJALNIH NAMENA
rade se isključivo sa ELLA BACHE preparatima


Antipollution tretman lica

“Ojačajte odbrambene sposobnosti vaše kože” –
- Najnoviji tretman u ponudi protiv zagađenja kože. Tretman izuzetnih performansi ,daje imunitet koži koja je izložena zagađenom okruženju. Preporučuje se svima ko živi ili radi u gradu i ko je svakodnevno izložen štetnom uticaju vazduha I Sunca. Sprečava stvaranje negativnih posledica,kao što u hiperpigmentacije, siva i beživotna koža bez sjaja sa pojačanim mašćenjem.
Sastav: Vitamini C, E, Antioksidanti, Fitonutrijenti, Saharidi…
C vitamin -vraća energiju i blistavost
E vitamin- antioksidant ,oslobađa kožu od slobodnih radikala
Likopen i Polifenoli pradajza- fotozaštita, zaštita protiv oksidativnog stresa i zagađenja, Antioksidans
Ulje pšeničnih klica- Fotozaštita
Fitonutrijenti ružičaste paprike-ćelijska detoksikacija, efekat zdrave kože
Saharidi iz slatkog kukuruza- Regulator hidratacije
Štit polisaharida- zaštita od zagađenja.Tretman izbeljivanja fleka

Vidno poboljšava testuru i izgled kože.čisti kožu,skuplja pore,ublažava bore i ožiljke,rebalansira prirodni Ph kože i podstiče regeneraciju epiderma.Pege i fleke su vidno redukovane.Posle tretmana koža je drastično lepša I zdravija.

Sensibeautics tretman lica

Tretman lica iz najnovije linije *Actif NUTRIDERMOLOGIE® čiji je glavni satojak PROBIOTIK .
Preporučeno za osetljive kože(koje reaguju na većinu kozmetičkih preparata – stanja kože(rosacea,kuperoza) – ili trenutno osetljivom koja zahtevaju specifičnu višenamensku-umirujuću negu(posle hemijskog pilinga,dermapena).
Specifična formula obezbedjuje momentalno olakšanje za sensitivne kože,kao i svežinu koja limitira osećaj peckanja kod osetljive kože sklone crvenilu,hidrira i stvara odbrambeni mehanizam jačajući zaštitni površinski sloj kože.
Koža postaje snažnija i otpornija. Tako se lako bori protiv dnevnih agresora koji uzrokuju simptome preosetljivosti i starenja.
Aktivni sastojci :
PROBIOSKIN je zdrav,ishranjujući i ojačavajući complex za kožnu mikro floru. Kombinuju se neki Prebiotici, extrakti biljnih substrata sa dva Probiotika iz mlečne fermentacije (L.casei and L.acidophilus).
RIMSKA KAMILICA : Zahvaljujući visokoj koncentraciji polifenola, izuzetnom antioksidantu, kapilari su zaštićeni i tonirani. Takodje bogata fitosterolima koji redukuju osećaj nelagodnosti ,ublažava iritaciju i koža je umirena .Zahvaljujući visokoj koncentraciji polifenola, izuzetnom antioksidantu, kapilari su zaštićeni i tonirani. Takodje bogata fitosterolima koji redukuju osećaj nelagodnosti ,ublažava iritaciju i koža je umirena.
BOROVNICA : Bogata antioksidantima (vitamini C, E, Anthocianoidi, karotenoidi), u porastu vitamina (grupa B) i 11 elemenata i minerala u tragu, borovnica obezbedjuje sensitivnoj i osetljivoj koži remineralizaciju,umirenje i intensivnu hidrataciju. Crvenilo je redukovano i ten je ujednačen.


Tretman uklanjanja podočnjaka

Intenzivna nega i dubinska revitalizacija osetljive kože oko očiju.Ublažava bore ove zone i smanjuje podočnjake.

responsive-imageresponsive-image


responsive-image


responsive-image