TRETMANI TELA


Tretman ledja

Ovaj tretman dubinski čisti pore,vrši seboregulaciju masne kože,smiruje zapaljenja,sanira imperfekcije i oštećenja nastala usled akni.Ima anti-inflamatorno i zaceljuljuće dejstvo,ne isušuje i ne iritira kožu. Tretman ledja sastoji se od pripreme kože,parenja,manuelnog čisćenja mitisera i akni,dezinfekcije i kreme za umirenje.

Bioaromatični tretman tela

Tretman za poboljšanje vitalnih funkcija ćelija kože,stimulaciju čula i opuštanje.

Gipsane bermude

Gipsane bermude,novi metod koji vam omogućava da telo izložite jedinstvenom tretmanu koji ima širok spektar dejstva.Idealan je kod tretiranja:edematoznog celulita,gubitka elastičnosti kože,lokalizovane gojaznosti.Radi se u seriji od 6 do 8 tretmana, na nedelju dana.Pojedinačno od svakog tretmana se smanji u obimu od 2 do 8 cm.

Maderoterapija - masaža oklagijama

Predstavlja najnoviji vid masaže u cilju eliminisanja celulita i stimulisanja limfnog sistema .Masaža se izvodi specifičnim setom opreme koji se sastoji od više različitih masažera napravljenih od prirodnog materijala,tačnije od drveta.Ono što masažer radi jeste da svojim specifičnim oblikom i pritiskom deluje na kapsulu celulita tako što je drenira i to utiče na njeno smanjivanje kao i stimulacija limfnog sistema ravnomernim i ritmičkim pokretima .Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga ,toksina pa i celulita. Kontraindikovano je kod osoba koje imaju proširene vene i trudnica.
Preporučuje se 8-10 tretmana između dva ciklusa.

responsive-image